I kajakk kommer du så nær elementene at du blir en del av landskapet rundt deg. Foto: Tromsø Villmarksenter
I kajakk kommer du så nær elementene at du blir en del av landskapet rundt deg. Foto: Tromsø Villmarksenter

Kajakkpadling under Tromsøs midnattssol

Å padle er en fantastisk måte å oppleve naturen på, det vet alle som har prøvd. I kajakk sammen med Tromsø Villmarkssenter i Tromsø kommer du så nær elementene at du blir en del av landskapet rundt deg.

Du hører skrikene fra sjøfuglene og kjenner vingeslagene over hodet, føler bølgene i kroppen og kan trekke inn de gode, salte luktene som hviler over havoverflaten.

I Nord-Norge får padleturene en ekstra dimensjon av sommerlyset som er på hele døgnet, og ikke minst av hval, sel og annet dyreliv som du kan få oppleve å møte som padler her oppe.

På denne turen inviteres du til kajakkpadling i den magiske, lyse, nordnorske sommernatta (I Tromsø er det midnattssol fra 20. mai til 22. juli.)

Noe av det du kan oppleve på kajakktur:

  • Se storslått natur og marint fugle- og dyreliv.
  • Få brukt kroppen aktivt, utfordre deg selv og prøv noe nytt.
  • Å padle kajakk midt på natta under en glødende midnattssol er den ultimate nordnorske naturopplevelsen.
  • Padle over vraket av det britiske krigsskipet Tirpitz som ligger på fjordbunnen mellom Kvaløya og Tromsøya.

Padleopplevelser i verdensklasse for alle

Kajakkturen passer for padlere på alle nivåer. Dersom du ikke har padlet før, benyttes stabile dobbelkajakker som er ideelle for nybegynnere. De er helt perfekte for din første kajakkopplevelse.

Lite kan måle seg med en kajakktur på stille sjø, omkranset av vakre øyer og nydelig midnattssol. Foto: Tromsø Villmarkssenter

Dersom du har padlet tidligere, utstyres du med singelkajakker om du foretrekker det. Opplevelsen foregår i små grupper ved Kvaløya rett utenfor Tromsø by. Været bestemmer den endelige ruta, men utover sikkerhetsvurderingene vil guidene alltid velge padlesteder med stor sannsynlighet for å se midnattssola og det marine dyrelivet.

Husk å ta med varme klær, regnjakke, solbriller og joggesko!

Les mer og bestill en uforglemmelig kajakktur i midnattssol.

Dersom du ikke har lyst til å padle om natten, tilbys det selvfølgelig også kajakktur på dagtid. Les mer og bestill kajakktur på dagtid.

Les mer om Tromsø Villmarkssenter som er leverandøren av turene.

Er du glad i flotte naturopplevelser i vakre omgivelser?
Få tilbud, nyheter og inspirasjon fra spennende reisemål i Nord-Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Opplev Nord-Norge på 14 dager

Det høye nord kaller! Toppturer, øyhopping, fiske, havpadling – eller rolige dager gatelangs i ramsalt kystby? Hopp i det – nå kan du oppleve hele landsdelen med bare én billett.