Dette er turen for deg som vil nyte midnattssola og bokstavelig talt se verden i et nytt og vakkert lys. Foto: Lone Helle
Dette er turen for deg som vil nyte midnattssola og bokstavelig talt se verden i et nytt og vakkert lys. Foto: Lone Helle

Se Tromsøs skjærgård i vakker midnattssol

I Nord-Norge er det egentlig ingen grunn til å legge seg når sommerkvelden kommer. Sola er oppe hele natta, og havet kan ofte legge seg flatt som et dansegulv.

På denne turen tar vi deg med på et fire timer langt cruise inn i den spektakulære naturen rundt Tromsø.

Vi legger ut med den hyggelige og tradisjonelle trebåten Fjord Queen, og siger langsomt inn i et spill levende landskap av sjøfugl og marine pattedyr, deilig saltvannslukt og utsikt til frodig vegetasjon inne på land. Havørn, måser, lomvi og ender ser vi så godt som alltid på nært hold på turer som dette, og når det er sesong kan også lundefuglen med sitt fargesprakende nebb dukke opp like ved båten. Det holdes konstant utkikk etter sel, oter, små grindhvaler og selvsagt etter reinsdyrene som beiter under midnattssola langs strandlinja vi passerer.

Dette er turen for deg som vil nyte midnattssola og bokstavelig talt se verden i et nytt og vakkert lys. Turen går i områdene og fjordarmene ved Kvaløya, der havet er rolig og naturen tvers igjennom vakker. Turen passer for alle naturelskere som klarer å holde seg våken sent på kvelden, noe vi lover er enkelt i disse omgivelsene.

Vil se mer av hva Tromsøs arktiske natur kan tilby?
Les mer på Visit Tromsø

Praktisk informasjon

  • Avgang fra Tromsø havn kl. 2200, retur ca. kl. 0200
  • Sikkerhetsinformasjon vil bli gitt i forkant av seilingen
  • Det serveres litt mat, drikke og snacks ombord
  • Det er mulig å gå inn i båten for å varme seg under turen
  • Husk å ta på varme klær. Du får også utdelt kjeledress hos oss.

Velkommen til midnattscruise i Tromsø med Polar Adventures!

For deg som ikke er natterangler, kan vi tilby fjordcruise på dagtid

Opplev Nord-Norge på 14 dager

Det høye nord kaller! Toppturer, øyhopping, fiske, havpadling – eller rolige dager gatelangs i ramsalt kystby? Hopp i det – nå kan du oppleve hele landsdelen med bare én billett.

Er du glad i flotte naturopplevelser i vakre omgivelser?
Få tilbud, nyheter og inspirasjon fra spennende reisemål i Nord-Norge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev: